Web Design

Povestește-ne despre afacearea ta iar noi o vom transpune în varianta online. Dezvoltam conceptul grafic al website-ului, UX (user experience) și UI (user interface) cât mai accesibil și intuitiv pentru cei care vizitează pagina ta pentru o mai buna conversie din vizitator in client.

Web Design Timisoara
Magazin Online Timisoara

Magazin Online

Începând cu perioada pandemică, din 2020, foarte multe afaceri și-au dezvoltat partea digitală pentru a face față cererii într-o continua creștere a cumpărăturilor online. Chiar dacă restricțiile pandemiei au fost ridicate, obiceiul consumatorului final nu s-a schimbat, din contra, cererea cumpărăturilor online continua să crească. Încă nu e tărziu să iți dezvolți canalul digital de vânzări. Povestește-ne despre magazinul tău iar noi îl transformam în varianta online, cu toate integrările necesare (procesator de plată, API curieri, Google Analytics) și o interfață user friendly pentru o conversie mai buna din vizitator în client.

Email Firmă

Când oferi adresa de email cu terminația domeniului website-ului, crești încrederea clientului sau partenereului tău de business. Împreună cu domeniul, iți putem oferi adrese de email cu numele domeniului. Exemplu: office@domeniul-tău.ro sau contabilitate@domeniul-tău.ro.

Email Firma Timisoara
SEO Timisoara

Optimizare SEO

Search Engine Optimization – Înseamnă optimizarea pentru motoarele de căutare, care are drept ca scop o poziționare cât mai buna în căutările Google, Bing, Yahoo, și altele, pentru a mări traficul de calitate a unui site. Creăm strategii de optimizare SEO, rezultând o mai mare expunere a website-ului tău, care va deveni mai vizibil, fapt ce rezultă un număr mai mare de vizitatori și potențiali clienți.

Administrare și Support

Oferim/cerem feedback și menținem legătura pe tot parcursul proiectului. De asemenea, după finalizare și predare, oferim o lună gratuita de support și mentenanță a proiectului. Ne dorim ca partenerul nostru să fie independent, iar noi să ne putem concentra atenția pe alte proiecte în lucru, de aceea vă prezentăm platforma în care puteți edita și creea foarte ușor conținutul website-ului.

Administrare și Mentenanță Website Timisoara
Digital Marketing Timisoara

Marketing Digital

“Website-ul publicat care nu spune o poveste în social media, nu primește vizite“, spunea un mare maestru. 😉 Spune-ne povestea afacerii tale iar noi vom găsi cea mai creativa și optima soluție pentru postările tale promovate în Facebook și Instagram în vederea creșterii traficului în website-ul propriu și o rata de conversie mai buna din vizitator în client.

Design Logo

Logo-ul este primul element de identitate vizuală a unei companii. Un logo de success este simplu ca și forma dar conține multe informații pentru a transmite mesajul dorit. Design-ul simplu permite o recunoaștere ușoară, este ușor de reținut și permite folosirea lui în diverse medii și aplicații.

Design Logo Timisoara
Valori

De ce să lucrezi cu noi?

Motive care fac diferența cu adevărat în procesul de dezvoltare a unui proiect de web design, magazin online ori marketing digital

1

Știm să ascultăm, cu adevart, nevoile și așteptările partenerului nostru

De multe ori pot apărea interpretări greșite a nevoilor clientului iar rezultatul final nu este conform așteptărilor. Am pus la punct un sistem bine definit de interogare nevoi pentru a evita aceste tipuri de erori.

2

Te facem vizibil în mediul online prin conținut relevant al paginii tale

Regulile jocului SEO s-au schimbat destul de mult. Pe lângă un plan bine definit al alegerii cuvinelor cheie și a serverului pe care rulează website-ul, o pondere o are și relevanța conținutului creat.

3

Performața ce genereaza rezultate - folosim resrse premium

Experiența ta contează la fel de mult ca și experiența utilizatorului. Folosim servicii premium cum ar fi: VPS (Virual Private Server) pentru hosting și Suita de servicii Google pentru serviciul de email.

4

Support rapid și administrare eficienta

Cât de important este pentru clienții tăi să le răspunzi rapid la solicitari? Cu siguranță avem în minte același răspuns. Suntem conștienți de importanța unui suport rapid și rezolvarea problemelor într-un mod cat mai optim.

5

Transparență, prețuri corecte și colaborare pe termen lung

Toți iubim ceea ce am ales să facem și vrem să fim plătiți echitabil pentru munca depusă. Totuși, tariful corect constă în valoarea produsului finit. Ne dorim parteneri pe termen lung, de aceea oferim servicii de calitate și tarife corespunzătoare.

 • Circle
 • Circle
 • Circle
Haide să lucrăm împreună

Vrei un proiect de succes?

Contactează-ne
Chat
 • Laptop
 • Bill
 • Comments
 • Comments
 • Comments
 • Comments
 • Comments
 • Comments
 • Comments
Informații de contact

Timișoara, România

Sună-ne direct 0728 567 830 0747 120 069
Ne găsești și aici

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim

Afla mai multe