Valori

De ce să lucrezi cu noi?

Motive care fac cu adevărat diferența în procesul de dezvoltare a unui proiect de web design, magazin online ori marketing digital

1

Știm, cu adevart, să ascultăm, nevoile și așteptările partenerului nostru

De multe ori pot apărea interpretări greșite a nevoilor clientului iar rezultatul final nu este conform așteptărilor. Am pus la punct un sistem bine definit de interogare nevoi pentru a evita aceste tipuri de erori.

2

Te facem vizibil în mediul online prin conținut relevant al paginii tale

Regulile jocului SEO s-au schimbat destul de mult. Pe lângă un plan bine definit al alegerii cuvinelor cheie și a serverului pe care rulează website-ul, o pondere o are și relevanța conținutului creat.

3

Performața ce genereaza rezultate - folosim resrse premium

Experiența ta contează la fel de mult ca și experiența utilizatorului. Folosim servicii premium cum ar fi: VPS (Virual Private Server) pentru hosting și Suita de servicii Google pentru serviciul de email.

4

Support rapid și administrare eficienta

Cât de important este pentru clienții tăi să le răspunzi rapid la solicitari? Cu siguranță avem în minte același răspuns. Suntem conștienți de importanța unui suport rapid și rezolvarea problemelor într-un mod cat mai optim.

5

Transparență, prețuri corecte și colaborare pe termen lung

Toți iubim ceea ce am ales să facem și vrem să fim plătiți echitabil pentru munca depusă. Totuși, tariful corect constă în valoarea produsului finit. Ne dorim parteneri pe termen lung, de aceea oferim servicii de calitate și tarife corespunzătoare.

Hai să lucrăm împreună

Vrei sa îți publicăm idea în WWW?

Contactează-ne
Chat
  • Laptop
  • Bill
Informații de contact

Timișoara, România

Sună-ne direct 0728 567 830 0747 120 069
Ne găsești și aici

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim

Afla mai multe