Ernest Slach

Web designer & Co-Founder

Web designer cu experiență în crearea de pagini web inovatoare, design-uri curate și estetice, în același timp și funcționale și ușor de utilizat.

Mă folosesc de cele mai avansate tehnologii și aplicații din domeniul design-ului web. Mă mențin la curent cele mai bune practici și tehnici pentru a asigura o experiență de utilizare excelentă pentru toți utilizatorii, indiferent de platforma sau dispozitivul pe care îl folosesc.

De asemenea, sunt orientat spre o colaborare și comunicare îndeaproape cu clienții și cu echipa pentru a asigura că design-ul final reflectă cu adevărat nevoile și obiectivele setate și fac tot posibilul să explic cât mai bine ideile pentru a oferi sugestii și soluții personalizate pentru fiecare client.

Am început acest drum din pasiune pentru oameni, în primul rând. Spun asta pentru că oricât de mult ar avansa tehnologia, întotdeauna va rămâne o creație a oamenilor pentru a ne face comunicarea și viața mai ușoara.

Pe lângă cele relatate mai sus nu pot să nu adaug și pasiunea pentru chitară și teatru. :)

Ernest Web designer
Alex Web Developer

Alex Nedelia

Web developer & Co-Founder

Experiență în backend development și optimizarea paginilor web astfel încât să ajut la conectarea lor cu publicul lor țintă pentru a obține mai multe conversii.

Cunoștințe în programare web, crearea de interfață utilizator (UI) și experiență utilizator (UX). Lucrez cu mai multe limbaje de programare, cum ar fi HTML, CSS, JavaScript, PHP și MySQL.

Experiența în project managing pentru diferite companii de software mă ajută la o bună înțelegere a nevoilor și necesitățile clientului și traducerea informației către echipa implicată în proiect.

Hai să lucrăm împreună

Vrei un website performant?

Contactează-ne
Chat
  • Laptop
  • Bill
Informații de contact

Timișoara, România

Sună-ne direct 0728 567 830 0747 120 069
Ne găsești și aici

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim

Afla mai multe